Skoleleder - Brian Salomonsen

Da jeg første gang hørte om Jelling Friskole, var jeg sikker på én ting. Dette skoleprojekt vil jeg være med til! 

At lave spændende skole er det bedste jeg ved, og at lave en ny skole er den ultimative øvelse. Tænk at være med til at forme en ny friskole sammen med engagerede forældre, forventningsfulde børn og en ivrig personalegruppe. 

Mit navn er Brian Salomonsen. Jeg har været lærer siden 1997 og har undervist på både efterskole og friskole. De seneste 4 år, inden jeg kom til Jelling Friskole, var jeg med til at starte en overbygningsskole i Hedensted Kommune. 

På Jelling Friskole skal undervisningen udfordre, udvikle og give gode resultater - på tværs af aldersgrupper og traditionelle fag. Et skoleliv fyldt af glæde og bygget på fællesskab. Det ved jeg kan lade sig gøre - og jeg håber, at rigtig mange børn og familier vil være med. 

Jeg har selv 2 børn; Josias og Johanne. De bruger meget af deres tid på computere, trommer, fodbold og springgymnastik. Kæresten Merete er friskolelærer i Middelfart - og vi sætter os ofte i 2'er-kajakken for at få pulsen op i den bedste sport, der findes. 

Vi bor i Middelfart, hvor skov og vand ligger lige uden for døren. Teltet er ofte slået op i haven, og mad på bålet er nummer ét. 

Jeg ser frem til masser af timer sammen. 

Brian.