Lærerne


 

Claus Edelmann Rasztar

Om mig: jeg er årgang 1973, gift med Anne-Dorthe sammen har vi tre døtre.Bor i Mølholm i Vejle med hund og 3 høns. Tiden udenfor Jelling Friskole bruges på familieliv og vasketøj. 

Jeg er uddannet som pædagog og efterfølgende som skolelærer, natur og teknik, biologi og didaktik. Jeg er også uddannet som AKT-lærer. Ydermere en uddannelse som buschaffeur......

Jeg har en stor passion for cykling og cyker så meget jeg kan.... læser bøger krimier og Morten Sabroe.

God skole er, når udervisningen blir nærværende og eleverne oplever mening, ved at tilegne sig viden. Det er fantastisk når det tillærte pludselig opleves som noget nyttigt og genkendeligt. God skole er også bare glade og trygge børn, der ikke er til at stoppe igen.....

Jane Rønsholt Madsen

Om mig: jeg er uddannet journalist og lærer. Bor i Fredericia med min mand Klaus og vores tre drenge.

Jeg elsker at udvide horisonten.

God skole er, når eleverne lærer af og med hinanden i et trygt og inspirerende fællesskab.

 

 

 

Rie Moos Villumsen

Om mig: jeg er årgang 1963, gift med Uffe og sammen har vi to voksne piger. Flere uddannelser i bagagen, men seneste er læreruddannelsen fra 2001. 

Jeg elsker at løbe - helst langt i naturen. Det giver ro, tid til reflektion og jeg samler energi op.

God skole er dannelse. Når både børn og voksne trives og lærer om, af og i verden.

 

 

 

Tanja Borggaard Andersen

Om mig: Jeg er årgang 1984 og bor i Vejle med min kæreste Sune, vores søn Benjamin og vores hund Carlo.

Jeg er uddannet fra Den frie Lærerskole med liniefagene dansk, matematik, religion og medie.  På friskolen underviser jeg bl.a. i dansk, matematik, kristendom og tema. Jeg er læsevejleder på skolen og jeg laver ekstra læsekurser for de elever, som har behov for det. 

Jeg elsker at følge elevernes udvikling, både fagligt og socialt. At undersøge, hvad der optager dem og skabe samspil imellem interesser og læring. Jeg elsker, at gøre skolen til et godt sted at være for alle!

God skole er når både børn og voksne lærer nyt. Der skal være noget at fortælle om og plads til fordybelse. Vores nøgleord Glæde, Kompetencer og Fællesskab har stor betydning for mig i arbejdet med at skabe god skole. 

Tone Maria Breinholt

Om mig: Jeg er 32 år, bor i Grejs med min kæreste og vores søn og underviser i dansk, engelsk og teater på friskolen. Jeg er uddannet på Den frie Lærerskole med linjefagene: Dansk, drama, religion og matematik. 

Jeg elsker at lave teater, spille teater og se teater. 

God skole er når vi allesammen sidder og synger højt i kor til samling, når vi fordyber os i noget, som vi næsten ikke kan slippe igen og når man mødes af smil og "godmorgen" hver dag, man møder ind på arbejde.  

 

Kathrine Poulsen

Om mig: jeg er årgang 1989, bor i Jelling, underviser i matematik og kulturfag og er holdlærer. Jeg er uddannet i samfundsfag og specialpædagogik


Jeg elsker at se og opleve de forskellige årstider i forandring

God skole er når elever og lærer føler sig som en del af skolen, når der er glæde og læring til stede, når der er plads til forskelligheder. 

 

Vivi Lund Møller

Om mig: Jeg er uddannet lærer fra 1999, hvor jeg siden har arbejdet på en friskole og en efterskole. Jeg har boet i Strib siden 2004 sammen med min mand Gorm og vores søn Konrad og vores 2 katte.

Jeg elsker at være udenfor sammen med andre. Det kan være at gå ture i skoven eller ved stranden, lave bål og meget mere. Men jeg føler mig rigtig godt hjemme på vandet, især når en båd fører sejl.

God skole er når alle respekterer hinandens forskellighed, så der kan foregå læring, og der er fokus på fælleskabet. I dette fællesskab er det muligt at læringen også kan foregå på tværs af årgange, så der er mulighed for at skabe nye relationer evt. i forhold til interesser. Ovenstående er muligt, når skole foregår i trygge rammer i samarbejde med børn, voksne og forældre.

 

Ane-Christine (Stine) Ankerstjerne Bech

 

 

 

 

 

 

 

Signe Marie Schnabel

 

 

 

 

 

 

 

Sofie Ravn Habekost 

 

 

 

 

 

 

 

Marie Louise Paugan Nielsen

Om migjeg er årgang 1983 og bor i Mølvang udenfor Jelling med min kæreste Michael og vores to børn. Jeg er uddannet lærer med linjefag i billedkunst, håndarbejde, dansk og religion. Herudover har jeg en diplomuddannelse i fagjournalistisk og er udøvende kunstner i min fritid.


Jeg elsker at: være kreativ på alle mulige og umulige måder, og jeg elsker at have gang i mange projekter og lære nye ting.

God skole er når der er plads til forskellighed, nysgerrighed, kreativitet og fordybelse. Og når eleverne alene og i fællesskab vokser både fagligt og personligt, og man mærker glæden ved at være sammen og lære.   

Pædagogisk personale

Nanne Siff Rasmussen (Pædagog)

Om mig: jeg er årgang 1970 og har 3 dejlige unger. Jeg er gift med en dejlig mand og vi bor i den lille by Uldum tæt på Tørring. Jeg er uddannet pædagog og har også en ssh-uddannelse i rygsækken. Derudover er jeg autodidakt teaterinstruktør. 

Jeg elsker at arbejde med projekter, have det sjovt og overraske.

God skole er, når vi i samlet flok kan skabe det vi har lyst til.

 

Jackson Nganga (pædagog)

 

 

 

 

 

Hanne Sohn Kristensen (Pædagog)

 

 

 

 

 

 

 

Iben Dyrberg Kjærholm (Pædagog)

 

 

 

 

 

 

Øvrigt personale

Else Speyermann (Kontoret - administrativ viceleder)