Team Jelling Friskole:

Else Speyermann - administrativ viceleder

Om mig: Jeg er årgang 1976, gift med Rasmus og bor i Thyregod sammen med vores tre børn. 

Min baggrund er blandet. Jeg har en kandidat i historie, men har i mange år arbejdet ved Siemens som indkøber af stål til vindmølletårne.

Jeg er vild med at lave fri skole og min baggrund i kultur, excel ark og bestyrelseserfaring fra mine børns friskole har ført mig her til Jelling Friskole.

God skole er, når vi bruger vores frihed til at skabe gode rammer for undervisningen, til at danne børn og gøre dem nysgerrige på livet omkring dem. God skole er når vi mærker fællesskabet gro og oplever børnene vokse i det. 

 

Claus Edelmann Rasztar - lærer og souschef

Om mig: jeg er årgang 1973, gift med Anne-Dorthe sammen har vi tre døtre.Bor i Mølholm i Vejle med hund og 3 høns. Tiden udenfor Jelling Friskole bruges på familieliv og vasketøj

Jeg er uddannet som pædagog og efterfølgende som skolelærer, natur og teknik, biologi og didaktik. Jeg er også uddannet som AKT-lærer. Ydermere en uddannelse som buschaffeur......

Jeg har en stor passion for cykling og cyker så meget jeg kan.... læser bøger krimier og Morten Sabroe.

God skole er, når udervisningen blir nærværende og eleverne oplever mening, ved at tilegne sig viden. Det er fantastisk når det tillærte pludselig opleves som noget nyttigt og genkendeligt. God skole er også bare glade og trygge børn, der ikke er til at stoppe igen.....

Jane Rønsholt Madsen - lærer

Om mig: jeg er uddannet journalist og lærer. Bor i Fredericia med min mand Klaus og vores tre drenge.

Jeg elsker at udvide horisonten.

God skole er, når eleverne lærer af og med hinanden i et trygt og inspirerende fællesskab.

 

 

 

Rie Moos Villumsen - lærer

Om mig: jeg er årgang 1963, gift med Uffe og sammen har vi to voksne piger. Flere uddannelser i bagagen, men seneste er læreruddannelsen fra 2001.

Jeg elsker at løbe - helst langt i naturen. Det giver ro, tid til reflektion og jeg samler energi op.

God skole er dannelse. Når både børn og voksne trives og lærer om, af og i verden.

 

 

 

Tone Maria Breinholt - lærer

Om mig: Jeg er 32 år, bor i Grejs med min kæreste og vores to drenge og underviser i dansk, engelsk og teater på friskolen. Jeg er uddannet på Den frie Lærerskole med linjefagene: Dansk, drama, religion og matematik.

Jeg elsker at lave teater, spille teater og se teater.

God skole er når vi allesammen sidder og synger højt i kor til samling, når vi fordyber os i noget, som vi næsten ikke kan slippe igen og når man mødes af smil og "godmorgen" hver dag, man møder ind på arbejde. 

 

 

Kathrine Poulsen - lærer

Om mig: jeg er årgang 1989, bor i Jelling, underviser i matematik og kulturfag og er holdlærer. Jeg er uddannet i samfundsfag og specialpædagogik

Jeg elsker at se og opleve de forskellige årstider i forandring

God skole er når elever og lærer føler sig som en del af skolen, når der er glæde og læring til stede, når der er plads til forskelligheder.

 

 

Vivi Lund Møller - lærer

Om mig: Jeg er uddannet lærer fra 1999, hvor jeg siden har arbejdet på en friskole og en efterskole. Jeg har boet i Strib siden 2004 sammen med min mand Gorm og vores søn Konrad og vores 2 katte.

Jeg elsker at være udenfor sammen med andre. Det kan være at gå ture i skoven eller ved stranden, lave bål og meget mere. Men jeg føler mig rigtig godt hjemme på vandet, især når en båd fører sejl.

God skole er når alle respekterer hinandens forskellighed, så der kan foregå læring, og der er fokus på fælleskabet. I dette fællesskab er det muligt at læringen også kan foregå på tværs af årgange, så der er mulighed for at skabe nye relationer evt. i forhold til interesser. Ovenstående er muligt, når skole foregår i trygge rammer i samarbejde med børn, voksne og forældre.

 

Sofie Ravn Habekost - trainee

 

 

 

 

 

 

 

Stig Mikkelsen - lærer

Om mig: Verden kom til mig i 1962, og med stor appetit på dens mangfoldighed har jeg bevæget mig rundt i den for at undersøge dens mange kringelkroge og mysterier. Jeg er uddannet lærer og har arbejdet i folkeskolen, friskolen, højskolen, privatskolen og sågar været skoleleder i en halv menneskealder.

God skole er: Når eleverne opnår en højere erkendelse. Glade børn med høj forundringskompetence. God skole taler til både hjerne og hjerte.

 

Annemette Bové - lærer

Om mig: Jeg er årgang 1969, bor på Uhrhøj i Vejle sammen med min hund Tjalfe. Jeg har to store drenge. Noget af min fritid bliver brugt til lange gåture med hunden, kor og en svømmetur i ny og næ.

Jeg blev uddannet lærer i 2009 med liniefag i matematik, biologi og fysik/kemi, har siden arbejdet i både friskole og folkeskole.

Tidligere arbejdet og uddannet indenfor levnedsmiddelbranchen.

God skole er: Når der er tid til fordybelse, når vi er nærværende, når alle børn og voksne trives, når jeg kan se begejstring i børnenes øjne og når fællesskabet er i fokus.

Pædagogisk personale

Nanne Siff Rasmussen - pædagog og lærer

Om mig: jeg er årgang 1970 og har 3 dejlige unger. Jeg er gift med en dejlig mand og vi bor i den lille by Uldum tæt på Tørring. Jeg er uddannet pædagog og har også en ssh-uddannelse i rygsækken. Derudover er jeg autodidakt teaterinstruktør.

Jeg elsker at arbejde med projekter, have det sjovt og overraske.

God skole er, når vi i samlet flok kan skabe det vi har lyst til.

 

 

 

 

Hanne Sohn - pædagog og lærer

 

 

 

 

 

 

Iben Dyrberg Kjærholm - pædagog